På salg!

Anna-Serien | Rosenvinge Dame Anna Liten Crossbag – Burgunder

NOK 1558.02 NOK 718.76

Veskeserien ANNA Når vi tenker «en god veske» er tanken bak alltid en kombinasjon av det brukervennlige og det estetiske.Crossvesken ANNA er vår signatur-veske.Designet i …

På lager

Varenummer: QD-80-HX7224 Kategori: Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Veskeserien ANNA
Når vi tenker «en god veske» er tanken bak alltid en kombinasjon av det brukervennlige og det estetiske.Crossvesken ANNA er vår signatur-veske.Designet i 2013 og videreutviklet til idag å være en serie på 3 vesker.En stor crossveske, en liten crossveske og en smart lommebok-veske.
Crossvesken ANNA i liten størrelse
Den lille crossvesken ble utviklet som et resultat av populariteten til den store crossvesken. Vi fikk tilbakemeldinger på at den store crossvesken i enkelte situasjoner og anledninger var for stor.Vesken har beholdt de gode egenskapene, men størrelsen er justert ned.
I den lille crossvesken får du med deg det du trenger uten at vesken er for stor.Vesken er lett å komme til da den er åpen, men også mulighet for å benytte innervesken til det du ikke vil ha liggende løst.Ønsker du større plass i vesken, kan du enkelt fjerne innerveskenmed to trykk-knapper.
Du kan regulerelengden på skulderremmen til ønsket lengde.Skulderremmen er laget i ripsbånd (100% nylon) som eret glatt og meget slitesterkt materiale som gjør reguleringen med spennen lett. Kvaliteten gjør også at du enkelt og uten friksjon kan bære vesken over skulderen.
Vesken i seg selv er lett – så vekten du skal ha med regulerer du selv.Innervesken gir deg mulighet for å organiseremed glidelåslommer og skillerom.
Et lekkert lyst mønster på fôret i innervesken er dekorativt, men gjør det også enklere å finne små ting som har en tendens til å gjemme seg bort.Selve vesken er laget i imitert skinn, 100% Polyuretan.Dette er et materiale som er vannavstøtende, og som ikke trenger noe særlig vedlikehold.Kvaliteten er myk og litt elastisk, og har en struktur på overflaten som gir et fargespill og en «skinn-look».
Man kan vaske vesken på 30 grader. Husk å ta ut innervesken og vaskden separat.Vesker med lys farge og mørkt fôrkan kun vaskes for hånd.Da anbefaler vi en klut med litt Zalo-vann på flekkene.
Størrelse: 25 cm x 25 cm x 13 cm
Lengde på skulderrem: 120 cm x 3,8 cm. Reguleringsmulighet med spenne.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Anna-Serien | Rosenvinge Dame Anna Liten Crossbag – Burgunder”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: