På salg!

Anna-Serien | Rosenvinge Dame Anna Stor Crossbag – Lys Grå

NOK 1268.40 NOK 803.32

Veskeserien ANNA Når vi tenker "en god veske" er tanken bak alltid en kombinasjon av det brukervennlige og det estetiske.Cros…

På lager

Varenummer: QD-80-HX7267 Kategori: Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Veskeserien ANNA
Når vi tenker "en god veske" er tanken bak alltid en kombinasjon av det brukervennlige og det estetiske.Crossvesken ANNA er vår signatur-veske.Designet i 2013 og videreutviklet til idag å være en serie på 3 vesker.En stor crossveske, en liten crossveske og en smart lommebok-veske.
Crossvesken ANNA i stor størrelse
Den store crossvesken har størrelsen og bruksegenskapene som vi mener en god arbeidsveske skal ha. Lett å komme til da den er åpen, men også mulighet for å benytte innervesken til det du ikke vil ha liggende løst.ønsker du større plass i vesken, kan du enkelt fjerne innerveskenmed to trykk-knapper.
Du kan regulerelengden på skulderremmen til ønsket lengde.Skulderremmen er laget i ripsbånd (100% nylon) som eret glatt og meget slitesterkt materiale som gjør reguleringen med spennen lett. Kvaliteten gjør også at du enkelt og uten friksjon over skulder kan bære vesken.
Vesken i seg selv er lett – så vekten du skal ha med regulerer du selv.Innervesken gir deg mulighet for å organiseremed glidelåslommer og skillerom.
Det er et lekkert lyst dekorativt mønster på fôret i innervesken somgjør det enklere å finne små ting som har en tendens til å gjemme seg bort.Selve vesken er laget i imitert skinn, 100% Polyuretan.Dette er et materiale som er vannavstøtendeog som ikke trenger noe særlig vedlikehold.Kvaliteten er myk og litt elastiskog denhar en struktur på overflaten som gir et fargespill og en "skinn-look".
Man kan vaske vesken på 30 grader. Husk å ta ut innervesken og vask den separat.Vesker med lys farge og mørkt fôr, kan kun vaskes for hånd.Her anbefaler vi en klut med litt Zalo-vann på flekkene.
Størrelse: 32 cm x 32 cm x 14 cm.
Lengde på skulderrem: 120 cm x 4,5 cm. Regulerings mulighet med spenne.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Anna-Serien | Rosenvinge Dame Anna Stor Crossbag – Lys Grå”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: